Halk AKP'den usanmış

Halk AKP

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, halkın AK Partiden usandığını söyledi. Halktın içine çıkıldığında bunun daha açık görüldüğünü belirten, Canalioğlu bu seçimin bu açıdan çok önemli olduğunu artık AK Parti'nin gitmesi gerektiğini bildirdi.

KARAKEÇİLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Eski Kırıkkalespor futbolcularından, eğitimci Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu seçim çalışmaları programı kapsamında ilk olarak Karakeçili ilçesine gelen Canalioğlu, ilçedeki İl Başkanı Ahmet Önal ve partililerle Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik`e ziyarette bulundu. Burada konuşan Canalioğlu, kendisinin de belediye başkanlığından geldiğini ve ne denli sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu iyi bildiğini anlatarak, Özçelik`e çalışmalarında başarılar diledi.Özçelik de, ilçenin tarihi, yatırımlar ve çalışmaları hakkında Canalioğlu`na bilgi verdi.

OYLAR BU SEFER CHP’YE

Canalioğlu, daha sonra partililerle esnaf ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Karakeçili’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Canalioğlu önümüzdeki Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisine oy vermelerini istedi. İl Başkanı Önal, yönetim kurulu ayeleri ve merkez ilçe başkanı Mehmet Uysal ile Kırıkkalye’ye gelen Canaliolu buradaki Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Hemşerileriyle hasret gideren Canaliolu burada da CHP’ye oy istedi.

HALK AK PARTİDEN USANMIŞ

CHP Milletvekili Volkan Canaliolu daha sonra sokakta vatandaş ve esnaflarla sohbet etti. AK Bank yanındaki sokakta bulunan Cay Ocaklarını gezen Canalioğlu vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. CHP İl Binasına çıkan Milletvekili burada partililerle sohbet etti. Canalioğlu konuşmasında Haziran seçiminin önemine işaret ederek artık halkın AK Parti’den usanmış olduğunu söyledi. Gezdiği her yerde, sokakta, kahvede vatandaşların şikayetleriyle karşılaştığını anlatan Canailoğlu, Karakeçili’de ve burada da aynı manzaralarla karşılaştığını bununda vatandaşın artık AK Parti’den usandığı anlamına geldiğini belirtti.   

ÖNCE SEVGİYİ HAKİM KILMALIYIZ

Trabzon Milletvekili Alicanoğlu insanların son 12 yılda kelimenin tam anlamıyla sevgiden uzaklaştırıldığını sürekli gerilim politikaları ile insanların birbirine düşmen gibi bakmaya başladıklarını belirterek Cumhuriyet Halk Partisi olarak incelikle insanlara sevgiyi yeniden kaşandırmak olduğunu söyledi. Kırıkkalde’de uzun yıllar öğretmenlik yaptığını bu arada sporla da uğraştığın anlatan Canalioğlu Kırıkkale insanının gerçekten sıcak ve samimi bir yapısının olduğunu da söyledi. Bu arada öğretmenliği döneminde kendisinin talebeleri olan iki kişi de Canailoğlu ile sohbet edip hasret giderdiler. Milletvekili Canaliolu ayrıca babası vefat eden eski Milletvekil Kemal Albayrak’ıda ziyaret ederek başsağlığı diledi.



İLHAT
7.02.2015 21:12:38
ALLAH ALLAH. BU HALK NERDEYMİŞ. USANDIGINI NASIL ANLAMIŞLAR.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız